Ich projekt powstał z myślą o najwyższych standardach kuchni hotelowych, instytucji, szpitali, kuchni centralnych oraz kuchni w samolotach.
Gotowanie ciśnieniowe z wykorzystaniem ProThermetic to najlepsze rozwiązanie zapewniające wysoką wydajność, najwyższą jakość i dokładność.
Jest to jedyna taka technologia, która optymalizuje proces gotowania, oferując przy tym największą elastyczność, wygodę użytkowania, higienę i maksymalną wydajność.
Linia ciśnieniowych patelni do gotowania i duszenia thermaline Prothermetic powstała do zadań specjalnych- zastosowań ciężkich pod kątem ilości, wydajności i jakości przygotowywania posiłków.
Jej zalety to:
Łatwa obsługa:
Wyposażenie w panel sterowania z dotykowym ekranem dostępnym w wielu językach. Ponadto jest on duży, wygodny, posiada intuicyjne ikony dające możliwość łatwego i dokładnego ustawiania temperatury i poziomu mocy.
Higiena:
Patelnię można łatwo i dokładnie wyczyścić dzięki poziomowi ochrony przed wodą IPX6. Naczynie jest 8 krotnie bardziej odporne na silne strumienie wody.
Zdrowe dania:
Niewielka zawartość tlenu w powietrzu zapobiega utlenianiu składników odżywczych, witamin i minerałów. Ma to korzystny wpływ na smak, kolor i konsystencję potraw.
Ekonomiczność:
Krótszy czas gotowania to oszczędność energii zarówno w czasie nagrzewania jak i gotowania.
Wybierz najlepszy pakiet dla Twojej firmy
Restauracje
Z rozwiązaniami Electrolux Professional dostajesz gwarancję elastyczności, wygody i siły, której szukasz.
Hotele
Wszechstronne rozwiązania Electrolux Professional pozwolą zwiększyć wydajność i stabilność Twojej firmy.
Stołówki pracownicze
Innowacyjność urządzeń daje komfort pracy w luksusowych warunkach i pozwala zachować międzynarodowe standardy czystości oraz higieny w kuchniach.