Patelnie do gotowania, patelnie do duszenia oraz piekarniki wielofunkcyjne

Newstech Komentarze: 0 Kategoria: Electrolux, Materiały Partnera 26 lipca 2019
post-image

Szybsze chłodzenie, zmaksymalizowana produktywność i ekonomiczność. To trzy główne cele dobrej stołówki. Nieustanny przepływ pracy i maksymalna produktywność na mniejszej przestrzeni.

electrolux patelnie gastronomiczne

Nieprzerwany przepływ pracy jest ważnym strategicznie czynnikiem, szczególnie dla stołówek przygotowujących tysiące posiłków w ciągu dnia. Czystość i bezpieczeństwo muszą być nieodłącznym elementem wyposażenia, z którego korzystają pracownicy.

Biorąc pod uwagę codzienne wyzwania w takiej pracy, producent zapewnia dostęp do najnowszych rozwiązań w gastronomii.

Są to:

  • szybkie chłodzenie,
  • większa produktywność,
  • ekonomiczność, czyli możliwość oszczędności.

Są to trzy najważniejsze cele każdego biznesu.

Chłodzenie w rekordowo krótkim czasie – można schłodzić nawet 300 l w ciągu 70 minut ze 100stopni Celsjusza do 5 stopni Celsjusza używając chłodzenia wodą z lodem.

Większa produktywność – szczególnie widać to na mniejszej przestrzeni dzięki kompaktowym rozmiarom

Oszczędność czasu – dzięki potężnemu mieszadłu Promix można szybko i delikatnie miksować gęste produkty takie jak np. tarte ziemniaki.

 

wyposazenie gastronomiczne electrolux

Patelnie do gotowania i duszenia ProThermetic

13 lipca, 2019
power grill electrolux wyposazenie gastronomii

Patelnie do gotowania i duszenia XP

30 lipca, 2019
Wyświetlenia: 530

Napisz nam co o tym myślisz