Szybsze chłodzenie, zmaksymalizowana produktywność i ekonomiczność. To trzy główne cele dobrej stołówki. Nieustanny przepływ pracy i maksymalna produktywność na mniejszej przestrzeni.
Nieprzerwany przepływ pracy jest ważnym strategicznie czynnikiem, szczególnie dla stołówek przygotowujących tysiące posiłków w ciągu dnia. Czystość i bezpieczeństwo muszą być nieodłącznym elementem wyposażenia, z którego korzystają pracownicy.
Biorąc pod uwagę codzienne wyzwania w takiej pracy, producent zapewnia dostęp do najnowszych rozwiązań w gastronomii.
Są to:
- szybkie chłodzenie,
- większa produktywność,
- ekonomiczność, czyli możliwość oszczędności.
Są to trzy najważniejsze cele każdego biznesu.
Chłodzenie w rekordowo krótkim czasie – można schłodzić nawet 300 l w ciągu 70 minut ze 100stopni Celsjusza do 5 stopni Celsjusza używając chłodzenia wodą z lodem.
Większa produktywność – szczególnie widać to na mniejszej przestrzeni dzięki kompaktowym rozmiarom
Oszczędność czasu – dzięki potężnemu mieszadłu Promix można szybko i delikatnie miksować gęste produkty takie jak np. tarte ziemniaki.